-




nu är det över. igår kom familjen wingårdh, familjen holmberg och familjen ulfvi hit... alltså tjugo personer om man räknar med min familj. åtta vuxna och tolv barn mellan 5 och 16..vilket alltså innebär att jag var äldst. men nu har alla åkt och det är bara jag och mamma som är hemma så det är väldigt lugnt och tyst.
missade mando diao igår och det var synd..men jag, kajsa och lisa hade väldigt mysigt här hemma med i vårt lilla tält ;P

borde egentligen packa nu. åker till stockholm imorgon. ska vara med på bounce summercamp nu hela nästa vecka. två lektioner varje dag. känns kul att göra nåt sånt här på egen hand. för att träffa lite nya människor och dansa tre timmar varje dag kan ju inte vara helt fel. och sen på eftermiddagarna och kvällarna ska jag hitta på roliga saker med mamma och kajsa och det ska bli mysigt..känner att jag behöver komma hemifrån lite trots att jag egentligen inte har varit hemma mycket alls under sommaren, eller det har jag nog..men det känns inte som det.  aja..så är det. men nu MÅSTE jag packa så jag blir klar tills clara kommer hit så vi kan åka in till helsingborg ;)


säg aldrig att livet är skit

pusshej

Stenhjärta

hej.

idag är det onsdag och just nu skiner faktiskt solen (!)
har legat ute i trädgården och läst. var på bibloteket igår. skulle lämna tillbaka lite gamla böcker och då hittade jag boken "stenhjärta" av ingrid olsson. har läst ungefär halva och jag tycker verkligen om den. för jag tycker om att läsa böcker där man riktigt kan se framför sig hur de olika personerna ser ut. som till exempel Kalle. Kalle är trummis och Hanna (som boken handlar om) är kär i Kalle. och om han ser ut som jag tror att han gör så förstår jag att hon är det ;)

men som sagt var så är det onsdag idag. vilket innebär att helsingborgsfestivalen börjar imorgon och mando diao ska dit! även timo räisänen och veronica maggio ska spela i helsingborg imorgon. tyvärr kommer jag nog att missa morgondagens firande p.g.a kompisar till familjen som ska komma hit vilket i och för sig ska bli väldigt kul. men om jag har riktig tur kan jag ta med mig kajsa och lisa in till helsingborg så att vi i alla fall får se och lyssna på våra favoriter i mando diao för det är ju dom som är den stora höjdpunkten i årets helsingborgsfestival.

ha nu en jättebra fortsättning på dagen och en trevlig kväll!
Peace&Love

Hej Världen

och då har även jag skaffat mig en egen blogg.



klockan är nu snart tolv och jag funderar på att snart gå och lägga mig. idag har det varit en bra dag. jag har umgåtts med familjen och nu på kvällen kom en av mina allra bästaste och älskade vänner hem från spanien. vi hade inte träffats på fem hela veckor så det var himla kul att ses igen. (fem veckor är alldeles för lång tid!)

detta var allt jag hade att säga i mitt första inlägg. ska försöka vara aktiv med denna bloggen och skriva så ofta jag kan. men vi får väl se hur det blir med det ;) ha en trevlig kväll/natt och håll tummarna för att det ska bli soligt och varmt imorgon!

godnatt

RSS 2.0