for real

nu är det sommar på riktigt!
imorn åker jag på sommarens första mini-tripp till grevie.
ska umgås med mormor, morfar och kusiner. som vi ska sola och bada på the beach no.1 och härligt ska det bli.
så, so long

en midsommarnattsdröm

det är midsommarafton, helt sjukt, tiden går för fort.
det åskar, och det är myysigt.

sommarlooooov....?

sommarlov - ja.
sommarkänsla - inte alls.

men den dyker väl upp snart hoppas jag.
antagligen beror det på vädret, idag skulle det (liksom igår) vara soligt och fint, men det är mest molnigt. fast imorn skulle det bli jättefint, så vi får väl se. det enda som är bra med att det inte är som det ska vara enligt dmi och smhi är att det står där att det ska bli regn på torsdag och fredag och då kanske inte det heller stämmer. (det är dock det enda positiva) och nu låter jag verkligen jättenegativ. det är bara vädret det gäller. i övrigt är allt hur bra som helst och jag har köpt en midsommarklänning! :)
ciao

t-t-t-torsdag

idag har jag gjort mitt sista matteprov någonsin, förhoppningsvis och det känns bättre än bra (att ha det avklarat alltså, känns ju inte som att jag kommer ha jättebra resultat men g är verkligen 100% okej, jag är nöjd med g i matte) då kanske man tänker sig att jag har chillat hela eftermiddagen och bara njutit av att ha det avklarat men nej, så är det inte. jag har pluggat samhällskunskap och är i stort sett klar med min uppsats, ska skriva lite mer senare och sen blir det till att finslipa lite innan jag skickar in den imorn eftermiddag. men inte nog med det, jag försöker just nu börja på filosofiuppgiften (vilket går sådär) och har även städat mitt rum litegranna. (och så har jag faktiskt varit på väla en kort stund och hittat klänning till roberts student och till studenten här hemma med) känns som att jag har hunnit med en hel del idag både chilliga och jobbiga saker och det känns ju som att det är bra gjort.

ciao

i'm not pop, i'm hip hop

(;))

hade det inte varit för allt vi har att lämna in denna veckan eller för det härliga nationella provet i matte b så hade denna veckan varit otroligt skönt, men så är det ju inte. men å andra sidan, det är ju skönt ändå att vi inte har så jobbiga skoldagar eftersom vi har så mycket att göra när vi kommer hem. har ångest inför matten, fast samtidigt så känns det bra med tanke på att det är mitt sista matteprov någonsin. när det är gjort så ska jag minsann fira!

yesbox. nu är det duschtajm
ciao


RSS 2.0