att stänga av

söndag..en lite extra hatad sådan eftersom skolan börjar igen imorn.
men, bara typ sex veckor till påsklovet så man får helt enkelt hålla ut och räkna ner.
det går nog rätt fort ändå tror jag, och våren är ju härlig och ljus.



det som gäller är att stänga av.

varm choklad och pulkaåkning

det är fredag.
kom hem för en liten stund sen, jag, mamma och kajsa har nämligen varit vid "lilla huset" och åkt pulka, tro det eller ej! riktigt härligt var det och det kändes som att man var liten igen. efter en stunds åkande kom mamma och ropade att det fanns varm choklad, så där satt vi i snön med varm choklad, kladdkaka och två nyfikna små katter som gärna ville smaka.

nu ska det fixas med fn-rollspelet, så det så.
ciao

15 februari



Berlin är en allt bra härlig stad får man säga och det var en rolig resa med mycket vandrande och mycket umgänge med kära vänner. men ja, nu är man alltså hemma i sverige igen och det är ju najs det med, igår var familjen i båstad och åt god mat för att fira kajsas födelsedag (eftersom att hon ju var sjuk förra helgen) och idag är det dags för släktkalaset som inte heller blev av förra helgen :) något annat som är härligt är att vi har sportlov nu.
men, nu är det lite mer som måste fixas innan tjocka släkten kommer!

ciao


8 februari

ciao
idag är det söndagen den 8:e februari, kajsas födesedag <3 och dagen innan berlinresan!
släktkalaset är dock inställt eftersom att kajsa är sjuk, stackarn, så det blir till att umgås med familjen och packa färdigt inför morgondagen. har nog egentligen fixat det mesta redan, men är trots det lite stressad, eller stressad är kanske fel ord, men har den där känslan av att man inte riktigt vet var man ska börja. nu bär det av till ica för att fixa matsäck!
have it najs, hejsvej

torsdag

idag är det torsdag, imorn är det fredag och sista skoldagen innan berlin!
imorn ska packningslistan skrivas, sen ska det växlas pengar och allt annat som man måste göra innan 07.00 på måndag morgon. på söndag blir det släktkalas och det ska bli riktigt mysigt och kul att träffa några av släktingarna innan man ska iväg. nu ska jag borsta tänderna, goodnight.

mmmsöndag

idag är det allt lite vår i luften
och faktum är att det känns helt okej att det är söndag
för denna veckan kommer bli härlig. hässleholm imorn, en lektion på tisdag, filuftsdag - bad på onsdag och sen vanliga dagar på torsdag och fredag, sen är det ju bara helg och kajsas födelsedag och sen dags för BERLIN, härligt härligt.


RSS 2.0