fick ett avslut. finito.

ännu en söndag har gått, men idag har det inte varit en riktig söndag söndag, det har inte ens känts som söndag, inte förrän nu. har sovmorgon imorn och det är ju alltid härlig. fast jag hade nog helst varit hemma hela dagen imorn men får nog ta mig till skolan i alla fall, det kan ju faktiskt bli en bra dag. dessutom är det ju så att detta är sista veckan innan påsklovet som knappt kunde kommit lägligare...det ska bli riktigt skönt med paus. nej, nu är det sovdags, nog för att jag har sovmorgon imorn, men inte hur länge som helst, och måste ju faktiskt läsa lite i "män som hatar kvinnor" med för att komma in i handlingen och för att se om jag kanske ändå kan förstå varför folk tycker att den är så bra. godnatt

phoenix - love for granted

våffeldagen

det är våffeldag
och det är onsdag kväll, alltså.....snart helg.
brukar alltid tänka så och det brukar ju faktiskt gå rätt fort så länge onsdagen är avklarad
och det är den snart. det har dock varit en relativt bra onsdag, har gjort samhällskunskapsprovet vilket känns skönt, har ätit en god glass ute i kylan, dansat i ca två och en halv timme, ätit goda våfflor och snart blir det en kopp te till grey's anatomy. närmare bestämt så blir det nog faktiskt nu. så, ciao.

det är vår - jag är pollenallergisk

men det gör ingenting faktiskt, för det är ju vår.
det är måndagkväll vilket innebär att jag har härlig sovmorgon imorn.
ska gå upp klockan nio och äta frukost långsamt och riktigt njuta av morgonen.
ja, godnatt då!

drömde om det jag borde gjort

l-l-l-lördag och det är härligt!
18 års maskeradfest igår, och jag måste bara nämna hur kul jag tyckte det var att i stort sett alla hade ansträngt sig på riktigt för att klä ut sig så mycket och så bra som möjligt. det var alltså en rolig kväll i glada vänners lag! något som var mindre roligt var att jag var tvungen att sätta alarm på mobilen till klockan åtta imorse, för att sedan åka till eric ruuth och dansa och se de andras (dom övriga som ska vara med i årets projekt) små föreställningar, temat är "tusen och en natt" och det blir nog riktigt bra! så efter en stund kändes det ändå okej att vara där trots att man var uppe så tidigt. men nu är det till att chilla resten av dagen och kvällen, ska börja med att äta godis och titta på marie antoinette!
ciao

det är vår.

från och med nu är det vår.
idag när jag hade varit inne och städat på pappas jobb åkte vi nämligen och köpte glass jag och pappa, och det är minsann ett vårtecken, för det gör vi nästan varje söndageftermiddag hela våren och sommarhalvåret. härligt är vad det är i alla fall! imorn är det dags för en ny arbetsvecka, men det blir nog en rätt bra vecka ser det ut som, studiedag på fredag och allt, naajs! yesbox, nu ska jag läsa "den allvarsamma leken", godnatt!

det slog ett extra slag
eller kanske var det en volt?

yeps, sov gott!
godnatt

erase and rewind? - äter ett äpple

har paus från rättskunskapspluggande och äter äpple.
det har varit en konstig dag, för dawest var sjuk så vi har haft ledigt större delen av dagen och då blir det alltid så kepigt, men skönt har det minsann varit, en bra start på veckan med andra ord. nu ska jag se vad det vankas till kvällsmat.

erase and rewind, cause i've been changing my mind.

(HA! albin, jag ska också äta pannkakor, minsann!)
ciao

söndagskänsla

idag har det verkligen varit en söndag söndag..
med det menar jag att jag har haft värsta söndagskänslan och varit rastlös i stort sett hela dagen (sånt man är på en typisk söndag) men det har ändå varit skönt, har inte haft någon pluggpanik eller något sånt, och såna tillfället måste man ta vara på såhär års. förresten så är det vår från och med nu, mars är ju trots allt en vårmånad och det är härligt det. under veckan är tanken att jag ska: fixa tid för vaccination inför kinaresan i höst, bjuda clara på födelsedagsfika, plugga, träna och bara ha det så bra som möjligt. nu ska jag faktiskt sova, godnatt.


RSS 2.0