dagen-efter-klok

det blev sent igår, supersent, men trots det vaknade jag vid nio-tiden imorse och kände mig ganska utvilad. Hemmafest hos erik igår alltså, och som på de flesta hemmafesterna var det en hel del dramatik som utspelade sig under kvällen. och som tjej blandar man sig alltid i allt som inte har med en själv att göra, därav titeln på detta inlägg. "dagen-efter-klok" är vad man är just sånna här söndagar. "tro på gud och heligt vandra, sköt dig själv och skit i andra" typ...

det jag är sugen på nu är att se någon superfånig film, eller en bra serie, typ oc, och äta några av de goda muffinsen som jag och lovisa bakade till erik igår. och från och med nu ska jag sluta älta en massa dåliga saker och fokusera på att ha en härlig söndag och att det nu är mindre än en vecka tills jag fyller 18 år. en ganska bra plan om jag får säga det själv.

ciao

f-f-f-fredag

helg <3
och inte vilken helg som helst...

idag, eller egentligen imorn, startar "tre helger fyllda av pardey".
det hela startar med sofias födelsedagsfirande imornkväll, efter det, senare imornkväll, bär det av vidare mot födelsedagsgris nummer två (erik) som ska firas med galej hemma hos honom. sen är det söndag - vilodag och sen vecka. i slutet av veckan, är det som i slutet av alla veckor, fredag. det är fredagen den 2:a oktober vilket betyder: mingel/förfest hemma hos moi och sen bär det vidare ut mot stadens alla dansgolv (typ) efter 00.00 för då är det den 3:e och MIN FÖDELSEDAG! lördagen kommer sedan att börja med födelsedagsfirande med familjen för att sedan vid två-tiden fortsätta firandet med hela tjocka släkten. efter det är det återigen vilodag och vecka. sen är det dags för födelsedagsgris nummer fyra...albin. på fredagen blir det middag hos honom och efter det är det the tivoli som gäller. lördagen har jag nog inget planerat på men det dyker kanske upp. annars blir det kanske två vilodagar där och det kanske kan behövas. kul ska det bli! :) tre härliga helger.

och ikväll ska jag till filip, äta chips och se Anna Anka i Skavlan.
mysigt!

ciao

tidiga kvällar

ja, tidiga kvällar kan man minst sagts säga. jag har under veckans gång blivit en sådan som sett idol och gått och lagt mig efter det. men det har varit riktigt skönt, känns som att jag verkligen har behövt det. så nu alltså: idol, te och sen dusch, läggdags. och imorn återgår jag från mitt liv som sjukling här hemma, till livet i skolan. men det är ju fredag så det blir en hellugn dag i alla fall.


onsdag - sjuk

jag har magkatarr, och inte nog med det, jag har dessutom blivit jätteförkyld.
inget vidare ska jag säga. har spenderat hela dagen i soffan
och det har varit riktigt skönt förutom att jag har kännt mig extremt liten och ynklig.

RSS 2.0